Loxone

Elektroinstalace a elektrikářské práce

Nabízíme kompletní elektroinstalace v novostavbách, starších domech či bytových jednotkách. Postaráme se o kompletní návrh dle požadavku zákazníka, vytvoříme projektovou elektro dokumentaci, vypracujeme položkovou cenovou nabídku, zajistíme komunikaci se stavební firmou a přidruženými řemesly, následně provedeme realizaci dle projektu a platných norem, tzn. nataháme silnoproudou kabeláž pro světelné a zásuvkové okruhy a pro veškeré silové spotřebiče, následně natáhneme slaboproudou kabeláž pro rozvod internetu, televize, domácího telefonu, domácího audia a Wi-Fi. Při realizaci chytrého domu natáhneme sběrnici pro všechny potřebné komponenty aby se pak vše dalo automatizovat dle vašich požadavků, tak aby Vám to šetřilo jak čas tak peníze za provoz celé domácnosti. Dále nezapomeneme také na rozvod zabezpečovacího a kamerového systému.

Fáze kompletace

Po provedení hrubé stavby přichází fáze kompletace. V této fázi budeme zapojovat rozvaděče, namontujeme hromosvod, také budeme montovat zásuvky a vypínače, světla, termostaty, snímače teploty a vlhkosti, žaluzie, nabíjecí stanice pro elektro auta, domácí telefon kamery, stožár a anténu, prvky zabezpečovacího systému, reproduktory a Wi-Fi AP. Až bude vše zapojené a namontované můžeme se pustit do oživování. Zde už budeme nastavovat vše dle Vašich požadavků, tak aby dům fungoval, tak jak má a byl pro Vás a Vaší rodinu přínosem a bezpečným domovem.

Souhrn

Nová elektroinstalace v bytech, rodinných domech, bytových domech, garážích, provozovnách, dílnách, obchodech.

Rekonstrukce staré elektroinstalace v bytech, rodinných domech, bytových domech či jiných prostor.

Montáž elektro zařízení jako jsou, silové zásuvky, datové zásuvky, televizní zásuvky, vypínače, termostaty, stmívače, světla, led pásky, ventilátory, elektrické topné rohože, elektrické topné fólie, bojlery, elektrokotle, meteostanice, reproduktory, termoelektrické hlavice na topení, elektro radiátory, topné panely, teplotních čidel, vlhkostních čidel, čidla koncentrace CO2, připojení čerpadel a dalších elektro zařízení.

Montáž silových rozvodů jako přívodní kabely pro bytové či domovní rozvaděče, silové rozvody pro elektro spotřebiče či další objekty.

Montáž slaboproudých rozvodů, strukturovaná kabeláž LAN, datová úložiště, datové racky, zajištění pokrytí Wi-Fi sítě.

Společná televizní anténa včetně bytových a domovních rozvodů a zásuvek, DVB-T2, satelity, rádio, programovatelné zesilovače, vybavení rozvaděče pro STA.

Montáž hromosvodů, návrh hromosvodů, dodání materiálů, projektová dokumentace, revizní zpráva pro hromosvod.

Rozvaděče, zapojíme váš rozvaděč, vyměníme jistič či přepětovou ochranu, zajistíme revizi.

Smart home chytrá domácnost, řízená automatizace venkovního stínění, řízení vytápění, řízení osvětlení, řízení audia multiroom, zabezpečení čí kamerové systémy, návrh chytré domácnosti, oživení, dokumentace zaškolení.

Revize, zajištění oficiální dokumentace o správnosti provedení elektroinstalace dle platných norem ČSN.

Konzultace vašeho elektro projektu a návrh úprav dle vašich požadavků přání a potřep.

Projekce, vytvoříme vám elektro projektovou dokumentaci dle vašich požadavků a platných norem, či zakreslíme stávající stav elektroinstalace do stavební projektové dokumentace.

Nacenění, vypracujeme vám cenovou nabídku elektroinstalačních pracích dle vámi dodaného projektu a vašich představ.

Servis, dlouhodobé zajištění servisu vaší elektroinstalace a elektro zařízení formou pravidelných prohlídek nebo havarijních oprav.